4 weeks ago

Oldboys Channel

KADANG-KADANG BUKAN SEBAB PRODUK TAK POWER, TAPI DESIGN TU....

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

"Haritu masa kt event, akak bagi flyers dgn tote bag free je kt org yg lalu lalang. Dorg ambik lepas tu lipat2 terus simpan dalam beg. Ada tu yg ambik belek2 bisik2 pulak dgn husband dia. Lepastu sama jugak, lipat2 je. Partner akak ckp kt akak, agaknya tote bag kita xlawa kot. Dorg nk pakai pn segan. Akak pun ada terpikir jgk mcmtu. Tp dh print banyak xkn nk buang...huhu. Sedihnya..." Hmmmmm... Kak, kalau nk print banyak tu alang2 biarlah design cantik2, sedap mata memandang. Biar orang puji. Orang nk guna pun xsegan. Dah la zaman sekarang ramai suka komplain je. Huhu

Korang pernah experience mcm tu tak? Mesti fedapkan ?
Ni kitorg nak bgtahu, kitorg boleh designkan cantik2 tau. Logo, merchandise, flyers, banting, banner semua kitorg design. Kalau nk buat branding dari zero to hero pun boleh.

Macam mana pulak yg dh ada brand, ada logo sendiri tapi xgempak lepastu x vogue gittewhh ? Xpayah risau. Perasan x brand2 yg dh famous pn melalui fasa2 'refresh branding'. Tengok logo & appearance pepsi contohnya. Logo dorg pn di improvise ikut perubahan zaman. Jadi utk yg dh ada logo & brand, kitorg boleh improvise utk nampak lebih WOW gittewhh!

Kalau ambil service kami apa yg korang akan dapat?

- 3 pilihan design
- File illustrator, jpeg, png dan pdf untuk tujuan printing
- Free 1 mockup

Harga mcm mana? - RM 150 untuk satu logo. Mur mur je bossku.
Berapa lama siap?
- Untuk satu request logo ambil masa 2 - 3 hari je weyh.
So on x on? Kalau on, nk contact siapa?

DM kami di @oldboyschannel atau melalui Whatsapp di +601128894725 (Johan)
... See MoreSee Less

KADANG-KADANG BUKAN SEBAB PRODUK TAK POWER, TAPI DESIGN TU....

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

Haritu masa kt event, akak bagi flyers dgn tote bag free je kt org yg lalu lalang. Dorg ambik lepas tu lipat2 terus simpan dalam beg. Ada tu yg ambik belek2 bisik2 pulak dgn husband dia. Lepastu sama jugak, lipat2 je. Partner akak ckp kt akak, agaknya tote bag kita xlawa kot. Dorg nk pakai pn segan. Akak pun ada terpikir jgk mcmtu. Tp dh print banyak xkn nk buang...huhu. Sedihnya... Hmmmmm... Kak, kalau nk print banyak tu alang2 biarlah design cantik2, sedap mata memandang. Biar orang puji. Orang nk guna pun xsegan. Dah la zaman sekarang ramai suka komplain je. Huhu

Korang pernah experience mcm tu tak? Mesti fedapkan ? 
Ni kitorg nak bgtahu, kitorg boleh designkan cantik2 tau. Logo, merchandise, flyers, banting, banner semua kitorg design. Kalau nk buat branding dari zero to hero pun boleh.

Macam mana pulak yg dh ada brand, ada logo sendiri tapi xgempak lepastu x vogue gittewhh ? Xpayah risau. Perasan x brand2 yg dh famous pn melalui fasa2 refresh branding. Tengok logo & appearance pepsi contohnya. Logo dorg pn di improvise ikut perubahan zaman. Jadi utk yg dh ada logo & brand, kitorg boleh improvise utk nampak lebih WOW gittewhh! 

Kalau ambil service kami apa yg korang akan dapat?

- 3 pilihan design
- File illustrator, jpeg, png dan pdf untuk tujuan printing
- Free 1 mockup

Harga mcm mana? - RM 150 untuk satu logo. Mur mur je bossku. 
Berapa lama siap?
- Untuk satu request logo ambil masa 2 - 3 hari je weyh. 
So on x on? Kalau on, nk contact siapa?

DM kami di @oldboyschannel atau melalui Whatsapp di +601128894725 (Johan)

1 month ago

Oldboys Channel

“AKU RASA AKU NAK ORANG KENAL LAH BISNES AKU NI”

Pernah terlintas tak kat dalam kepala korang macam ni? Kitorang di Oldboys Tech boleh tolong korang bangunkan website untuk bisnes korang. Tak kira lah korang buat servis apa pun. Kalau korang nak jual barang pon boleh.
.
Macam-macam servis kitorang buat tau:
🚀Pembangunan Web
🚀Web Informatif
🚀 Web e-commerce
🚀Web sistem pengurusan
🚀Penyelenggaraan web secara bulanan atau tahunan
🚀Kelas konsultasi
.
Haa lagi satu, kalau website cantik semua orang suka tengok kan? Semua orang nak website dia cantik kan? Sekaligus boleh lariskan bisnes korang.
.
Korang nak website cantik tak? Contact lah kitorang. Kitorang bagi servis baik punyaaa. Jom jom contact kitorang cepatt!

Korang boleh Whatsapp ke nombor ni tau 011-1227 8105 (Fizi)
... See MoreSee Less

1 month ago

Oldboys Channel

... See MoreSee Less

1 month ago

Oldboys Channel

... See MoreSee Less

1 month ago

Oldboys Channel

... See MoreSee Less

Load more